News Ticker

Βριλήσσια: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γ. Πισιμίση η Ειρήνη Πανταζοπούλου

Την υποψηφιότητα της γνωστής Βριλησσιώτισσας οινολόγου Ειρήνης Πανταζοπούλου για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βριλησσίων, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων και επικεφαλής της “συνεργασίας – Νέας Πνοής”, Γιάννης Πισιμίσης.

Η Ειρήνη Πανταζοπούλου είναι διπλωματούχος οινολόγος, με πολυετείς σπουδές στην Ελλάδα και τη Γαλλία. Πρωτοήρθε στα Βριλήσσια το 2009 και έκτοτε παραμένει ενεργή πολίτης, με συμμετοχή στα δημοτικά δρώμενα. Κατάγεται από την Βυτίνα Αρκαδίας και είναι εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Βυτιναίων και Φίλων της Βυτίνας «Ο Άγιος Τρύφων». Παράλληλα, είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων της Ελληνογαλλικής Σχολής “Ευγένιος Ντελακρουά”. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα που αφορούν το φυσικό περιβάλλον, πιστεύοντας πολύ στην ανεκτίμητη αξία του αστικού πρασίνου και συμμετέχοντας ενεργά σε πολλές περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες και δράσεις. Είναι μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη με τον γνωστό Βριλησσιώτη Γεώργιο Λιούμπη.

Γ. Πισιμίσης: “Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για μια πραγματικά μεγάλη θετική αλλαγή στα Βριλήσσια

Η προοπτική που θέλει να δώσει ο Γιάννης Πισιμίσης στα Βριλήσσια, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στους ανθρώπους που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της “Νέας Πνοής“. Ο ίδιος τονίζει ότι απαιτείται μια διαφορετική κουλτούρα συμμετοχής βασισμένη στην ισχυρή διάθεση, στις γνώσεις και στις ικανότητες αλλά και σε μια πραγματικά δημιουργική νοοτροπία.

Για την υποψηφιότητα της Ειρήνης Πανταζοπούλου, ο Γιάννης Πισιμίσης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Ειρήνη Πανταζοπούλου, με την ποιότητα του χαρακτήρα της και την φρεσκάδα της σκέψης της, δίνει μια πραγματικά “Νέα Πνοή” στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια μεγάλη θετική αλλαγή στην πόλη μας.