News Ticker

Βριλήσσια: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Άρης Ιαβέρης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων με το συνδυασμό “συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια” και τον Γιάννη Πισιμίση θα είναι ο γνωστός Βριλησσιώτης καθηγητής οδικής συμπεριφοράς Άρης Μαρκουίζος (Ιαβέρης).

Ο Άρης Ιαβέρης είναι γιός του θρυλικού οδηγού αγώνων και δασκάλου της οδικής συμπεριφοράς στην Ελλάδα, Τάσου Ιαβέρη. Έχει τεράστια πείρα στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των πολιτών μας στα ζητήματα της οδικής ασφάλειας. Ο ίδιος προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις και τις εμπειρίες του, τόσο στα θεωρητικά όσο και στα πρακτικά μαθήματα της Σχολής Οδικής Συμπεριφοράς “Ιαβέρης”. Η Σχολή προσφέρει, πολλά χρόνια τώρα, σπουδαίο κοινωνικό έργο, ενώ τα τελευταία χρόνια μέσα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ασφαλούς οδήγησης στην Μαλακάσα εκπαιδεύονται νέοι οδηγοί – και όχι μόνο – με έναν μοναδικό βιωματικό τρόπο.

Όπως δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης: “Η παρουσία του Άρη Ιαβέρη στο ψηφοδέλτιό μας, σηματοδοτεί την έμφαση που δίνουμε στα ζητήματα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στα Βριλήσσια και ταυτόχρονα προοιωνίζει τις δράσεις πάνω στα ζητήματα αυτά, που έχουμε στόχο να υλοποιήσουμε την επόμενη πενταετία“.

Ο Άρης Ιαβέρης με τον Γιάννη Πισιμίση

Ο Τάσος Ιαβέρης, με τον Γιάννη Πισιμίση και τον Άρη Ιαβέρη