News Ticker

Βριλήσσια: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Θεόδωρος Πλακετάς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων με την παράταξη “συνεργασία – ΝΕΑ ΠΝΟΗ για τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ” θα είναι ο Θεόδωρος Πλακετάς. Πρόκειται για άλλη μια σημαντική ενίσχυση του διευρυμένου αυτοδιοικητικού σχήματος με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμάρχο Βριλησσίων, Γιάννη Πισιμίση.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Πισιμίση:

Καλωσορίζουμε ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Βριλησσίων με την παράταξη “συνεργασία – ΝΕΑ ΠΝΟΗ για τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ” τον Θεόδωρο Πλακετάς.

Με τον Θοδωρή μας ενώνουν ισχυροί δεσμοί που εδράζονται σε κοινές παραστάσεις, αρχές και στόχους. Τον αγώνα για μια νέα ισχυρή προοπτική στα Βριλήσσια για την επόμενη πενταετία θα τον δώσουμε, τώρα, μαζί.

Ο Θεόδωρος Πλακετάς είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Τεχνολογία Τροφίμων και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών (MSc) στην Ολική Διαχείριση Ποιότητας. Είναι επικεφαλής επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης ποιότητας έχοντας εργαστεί 20 χρόνια ως υπεύθυνος διασφάλισης ποιότητας σε ελληνικές και πολυεθνικές βιομηχανίες τροφίμων. Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων για έργα των Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης και του ΕΣΠΑ από το 1998, ειδικευμένος στη Δημιουργία και Υποβολή Φακέλων και Διαχείρισης Έργων σε Δήμους, Οργανισμούς του Δημοσίου ( Οργανισμούς Λιμένων, Εταιρείες Ύδρευσης, Υπουργεία και Επιμελητήρια).

Παράλληλα με την επαγγελματική του πορεία έχει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση. Υπεύθυνος της Β3 Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας για την Αγροτική Ανάπτυξη από το 2017 έως το 2019, Μέλος του ΔΣ της ΝΔ Βριλησσίων από το 2017, ενώ σήμερα είναι Υπεύθυνος του Τομέα Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Ανάπτυξης της ΝΔ Βριλησσίων. Έχει διατελέσει Ταμίας του Συνδέσμου Αρκάδων Βριλησσίων και Μέλος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων και του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων.

Το ήθος, η ισχυρή του θέληση, οι αρχές και η επιστημονική κατάρτισή του, αποτελούν σημαντικά εφόδια για τον συλλογικό μας αγώνα, να αλλάξουμε τα δεδομένα στα Βριλήσσια. Να εργαστούμε με αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα ώστε η πόλη μας να αποκτήσει μια τελείως διαφορετική πορεία τα επόμενα χρόνια.

Θοδωρή σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!