News Ticker

Βριλήσσια: Υποψήφιος με τον Γ. Πισιμίση ο Παντελής Δημάδης

Yποψήφιος με τον συνδυασμό «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» του Γιάννη Πισιμίση θα είναι στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο Παντελής Δημάδης. Ο 20χρονος φοιτητή του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι ο νεότερος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό της Νέας Πνοής και η υποψηφιότητά του εκπροσωπεί τη νέα γενιά των Βριλησσίων που συμμετέχει και διεκδικεί.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Πισιμίση

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική μας παράταξη “συνεργασία – ΝΕΑ ΠΝΟΗ για τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ” θα είναι ο Παντελής Δημάδης.

Ο Παντελής γεννήθηκε το 2003 και έκτοτε κατοικεί στα Βριλήσσια. Προέρχεται από οικογένεια με βαθιές ρίζες στην πόλη μας που χρονολογούνται στις αρχές της δεκαετίας του 70’.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, καθώς διετέλεσε επί 5 έτη πρόεδρος της μαθητικής κοινότητας της τάξης του και ακόμα 3 έτη μέλος του 15μελούς συμβουλίου του 1ου Λυκείου Βριλησσίων.

Σήμερα βρίσκεται στο τρίτο έτος των σπουδών του στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Η αγάπη του για τα Βριλήσσια και το πραγματικό ενδιαφέρον του για την επίλυση των χρόνιων ζητημάτων που αφορούν τους συνδημότες του, όπως επίσης και η ευκαιρία εκπροσώπησης και συμπερίληψης της νέας γενιάς στα κοινά των Βριλησσίων, τον οδήγησαν στην απόφαση να βγει στην πρώτη γραμμή και να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.

Εκπρόσωπος της νέας γενιάς. Μιας γενιάς που σκέπτεται, ελπίζει και διεκδικεί το μέλλον που της αξίζει.

Παντελή σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!