News Ticker

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Πισιμίση η Σοφία Μαντινίδου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξή του Γιάννη Πισιμίση “συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια “ θα είναι η Δημοτική Σύμβουλος, Σοφία Μαντινίδου .

Η αανακοίνωση

Η Σοφία γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από τη Θεσπρωτία και συγκεκριμένα από τα ακριτικά χωριά της Μουργκάνας. Είναι πτυχιούχος τεχνικός φαρμάκων και εφαρμογών πληροφορικής και επαγγελματίας της Κτηματομεσιτικής Αγοράς. Η δυναμική και δημιουργική συμμετοχή της στο γονεϊκό κίνημα ανάγεται στο 1999 όπου και διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 5ου Νηπιαγωγείου. Στη συνέχεια και για πολλά χρόνια υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ συμμετείχε και στην Ένωση Γονέων Βριλησσίων ως Γραμματέας και στη συνέχεια ως Πρόεδρος. Διετέλεσε, επίσης, Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου, ενώ συμμετείχε και στο ΔΣ της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ως εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων. Εκλεγόταν επί σειρά ετών στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.

Το 2019 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξή μας και συμμετείχε ως τακτικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βριλησσίων, ενώ εκπροσωπεί τη “Νέα Πνοή ” και στο ΔΣ του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Το 2022 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Βριλησσίων “Πύρρος” του οποίου είχε διατελέσει πολλά χρόνια Γραμματέας. Επίσης, τα τελευταία χρόνια είναι μέλος του συλλόγου “Ελεύθερη Έκφραση Γυναικών Βριλησσίων”.

Η Σοφία είναι αγωνίστρια, με βαθιά γνώση των προβλημάτων της πόλης μας, για την επίλυση των οποίων έχει καταθέσει όλες τις δυνάμεις της. Ηθικός χαρακτήρας, σκληρά εργαζόμενη, σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών. Πάντα στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Σοφία σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!