News Ticker

Υποψήφια με τον Γιάννη Πισιμίση η Δρ. Φένια Αδαμίδη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Πισιμίση και τον συνδυασμό «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» θα είναι εκ νέου η Δρ. Φένια Αδαμίδη.

Η Φένια είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος από το ίδιο Τμήμα, με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία, καθώς και διπλώματος Μάστερ από το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με ειδίκευση στην Ηλεκτρονική Μάθηση. Έχει διδάξει επί σειρά ετών Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο και Μυθιστόρημα στο ΕΚΠΑ, στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Έχει υπηρετήσει ως αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Υπουργείο Παιδείας, όπου εργάστηκε πάνω σε θέματα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Έχει συμμετάσχει ενεργά σε Συνέδρια και Σεμινάρια σε ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες εργασίας και είναι εθνική εκπρόσωπος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Horizon-Europe” στο Cluster 2 “Democracy, Cultural Heritage and Social Transformations”.

Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει βιβλία, μεταφράσεις, επιστημονικά άρθρα και βιβλιοκριτικές. Στην παρούσα θέση της, υπηρετεί ως Διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του Γενικού Γραμματέα στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας, ενώ είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Βριλησσίων και εκπρόσωπός της Νέας Πνοής στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό.

«Η Φένια Αδαμίδη είναι ένας άνθρωπος με βαθιά Παιδεία και επιστημονική συγκρότηση. Η ποιότητα του χαρακτήρα της, η εμπειρία της στη Δημόσια Διοίκηση και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε συνδυασμό με τη δημιουργική συμμετοχή της όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στον Πολιτιστικό Οργανισμό όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελούν πολύτιμα εχέγγυα τόσο για τον συνδυασμό μας όσο και για την πόλη μας. Φένια σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πισιμίσης στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.