News Ticker

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Πισιμίση ο Άκης Δημαράς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξή “συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια “ του Γιάννη Πισιμίση θα είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αρχιτέκτονας – Μηχανικός, Άκης Δημαράς.

Η ανακοίνωση

Ο Άκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στα Βριλήσσια τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι πτυχιούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με διπλωματική εργασία, τον σχεδιασμό του “νέου Δημαρχείου Αγ.Παρασκευης και Πολιτιστικούς χώρους”. Ελεύθερος επαγγελματίας και Διευθυντής μελετητικής και τεχνικής εταιρείας, με πλούσιο έργο επιβλέψεων και σχεδιασμού πολλών επαγγελματικών κτιρίων και κατοικιών.

Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Βριλησσίων (2011-2012) και είναι στέλεχος της “ Νέας Πνοής για τα Βριλήσσια” απο το 2012. Εκλέχθηκε Δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων το 2019 με τη “Νέα Πνοή ”, όπου ήταν υπεύθυνος για τη σύνταξη και το σχεδιασμό του τεχνικού προγράμματος της παράταξης και των αστικών υποδομών, έχοντας – μεταξύ άλλων – σχεδιάσει και αποτυπώσει το όραμα της παράταξης μας για τη συνολική ανάπλαση του πάρκου της πρώην Ναυτικής Βάσης.

Διετέλεσε μέλος και κατόπιν αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (2019-2023) καταθέτοντας πλήθος προτάσεων και τεχνικών παρεμβάσεων για τη βελτίωση της αστικής κινητικότητας και των υποδομών στα Βριλήσσια. Μέλος της Επιτροπής Εκτίμησης Ακινήτων του Δήμου Βριλησσίων (2019-2021) και ενεργό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Άκης είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Αγαπάει την επικοινωνία, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, το θέατρο και ιδιαίτερα τη φωτογραφία, έχοντας στο παρελθόν συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις.

Ο Άκης Δημαράς είναι υπόδειγμα αυτοδιοικητικού στελέχους. Δημιουργικός για την πόλη μας από όποια θέση και αν βρίσκεται, με τον χαρακτήρα του και τον τρόπο συμμετοχής του στα κοινά των Βριλησσίων έχει κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό των συναδέλφων Δημοτικών Συμβούλων, όλων των παρατάξεων.

Άκη σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!