News Ticker

Κώστας Ιωαννίδης: Ανίκανη και κοινωνικά ανάλγητη η διοίκηση-6 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι του Δήμου!

Για κοινωνική αναλγησία και ανικανότητα κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή» Κώστας Ιωαννίδης. Αιτία στάθηκε η μη καταβολή δεδουλευμένων 6 μηνών σε δύο συμβασιούχους του Δήμου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Ιωαννίδη:

Απλήρωτοι, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του δημάρχου, παραμένουν από τον Δεκέμβριο του 2015, δύο εργαζόμενοι στους τομείς της Καθαριότητας και του Πρασίνου στον Δήμο Βριλησσίων. Το σκάνδαλο αυτό είναι πρωτοφανές και ενδεικτικό του ότι η ανικανότητα διοίκησης πλέον συνοδεύεται και από κοινωνική αναλγησία. Σε άλλους όμορους δήμους η καταβολή των  δεδουλευμένων των εργαζομένων εξελίσσεται ομαλά, στην πόλη μας όμως η δίοικηση προφανώς δευ συγκινείται, όταν δύο οικογένειες επί 6 μήνες στερούνται τα βασικά για την επιβίωσή τους. Οι εργαζόμενοι απαιτούν το δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρεπή διαβίωση κανείς  δεν μπορεί να τους  το στερεί με την αδιαφορία του.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.