News Ticker

Αγώνας Αλληλεγγύης για να νικήσει η «Ελπίδα»

τουρνουα χειροσφερισης ενισχυση ελπιδα

Η οικογένεια του Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 και ώρα 09:00-14:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων (Ολυμπιονικών και Σπύρου Λούη), το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ “Ελπίδα”, όπου θα συμμετάσχουν οι ομάδες Παμπαίδων Β΄ των Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια, Α.Σ.Ε. Δούκα, Γ.Σ. Κορωπίου και Α.Ο. Άνοιξης.

Η συμβολική τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, ωστόσο όποιος θελήσει μπορεί κατά την είσοδό του να δώσει ένα συμβολικό ποσό της αρεσκείας του.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν υπέρ του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού που στέλνει μηνύματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς σε ολόκληρη την κοινωνία μας.

To τουρνουά διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων και την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, με την ευγενική υποστήριξη των Εκπαιδευτηρίων ΚΑΝΤΑ.

Η παρουσία και συμβολή όλων μας σε αυτήν την φιλανθρωπική είναι απαραίτητη για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας αγάπης και ανθρωπιάς.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.