News Ticker

Χάντμπολ: Μαχητές μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο

Τα Βριλήσσια πάλεψαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή αλλά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τη νίκη. Το ντέρμπι κορυφής της Α2 στο χάντμπολ είχε φινάλε χιτσκοκικό, με τον Άρη Νίκαιας να επικρατεί στις λεπτομέρειες και να φεύγει νικητής από το Κλειστό Γυμναστήριο των Βριλησσίων, με σκορ 22-23.

Μια αναμέτρηση που προσέφερε δυνατές μονομαχίες και απαράμιλλο πάθος από τις δύο ομάδες. Οι παίκτες του Νίκου Εργαζάκη μπορεί να ηττήθηκαν έδωσαν όμως, τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να είναι εκείνοι που θα πανηγύριζαν τη νίκη. Πλήρωσαν την έλλειψη καθαρού μυαλού στα κρίσιμα σημεία, ενώ άργησαν αρκετά να αντιδράσουν στην υπεροχή του Άρη Νικαίας και να μπουν ουσιαστικά στο ματς.

Στα τελευταία λεπτά όμως, κι ενώ έφτασαν να χάνουν με διαφορά 5 γκολ, κατάφεραν να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής. Εάν η τύχη τους ευνοούσε λίγο περισσότερο θα μπορούσαν να είχαν αποσπάσει το ροζ φύλλο αγώνα σε ένα κλασσικό ντέρμπι δύο ομάδων με μεγάλη ιστορία στο άθλημα.

Από την αρχή του αγώνα ο Άρης Νίκαιας πήρε κεφάλι στο σκορ, το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο τα Βριλήσσια είχαν πάθος αλλά δεν είχα ψυχραιμία τα περισσότερα γκολ σε εκείνο το διάστημα του αγώνα προήλθαν από ατομικές προσπάθειες. Στο δεύτερο μισό ο Άρης διεύρυνε το προβάδισμα του, με τους παίκτες των Βριλησσίων να ξεκινούν μια μεγάλη αντεπίθεση για την ανατροπή 5 λεπτά πριν το τέλος. Εκεί με μπροστάρη τον Νίκο Κορμάζο που έβαλε αρκετά σουτ βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής. Ωστόσο, δεν υπήρχαν επαρκή χρονικά περιθώρια για πάρουν τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τα Βριλήσσια αναδείχθηκε ο Νίκος Κορμάζος με 7 γκολ και ακολούθηκε ο Ηλίας Ντούσικος με 6 τέρματα. Πέρα από τον εκρηκτικό χαρακτήρα που βγάζει σε κάθε αγώνα ο Ηλίας, το βράδυ του Σαββάτου πέτυχε δύσκολα γκολ, ήταν ψύχραιμος και βοήθησε τα μέγιστα στην προσπάθεια των Βριλησσίων. Με διαφορά ήταν η καλύτερη εμφάνιση του σε εντός έδρας ματς από την αρχή της σεζόν. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Χάρης Ραμμός, 3 τέρματα σημείωσε ο Ιάκωβος Σομπιρακούλ και 2 ο Τάκης Κλεώπας.

Από τον Άρη Νίκαιας ξεχώρισαν ο Γιάννης Τσαγκουλής που πέτυχε 5 γκολ και ο Παναγιώτης Αθανασίου με 4 τέρματα. Οι παίκτες του Τάκη Μελετάκου πήραν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη που θα τους βοηθήσει πολύ στη συνέχεια.

Τα Βριλήσσια μένουν με την πικρή γεύση της ήττας στις λεπτομέρεις. Στα θετικά όμως, κρατούν το πάθος που έβγαλαν στο γήπεδο. Εάν επιδείξουν υπομονή και ψυχραιμία στις κρίσιμες στιγμές, σίγουρα τα αποτελέσματα θα έρθουν.

O εμβληματικός αρχηγός της ομάδας Βασίλης Νικολακόπουλος μίλησε στην κάμερα του Vrilissianews για τον σημαντικό αγώνα αλλά και τη συνέχεια των Βριλησσίων στο πρωτάθλημα.

Δείτε τα Highlights της αναμέτρησης όπως τα κατέγραψε ο φακός του Vrilissianews







 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.