News Ticker

Χάντμπολ: «Με σβηστές μηχανές» τα Βριλήσσια συνέτριψαν τη Φθία Λαμίας

Handball

Την πιο άνετη νίκη της εφετινής σεζόν πέτυχαν τα Βριλήσσια στην αναμέτρηση με την Φθία Λαμίας. Οι παίκτες του Νίκου Εργαζάκη συνέτριψαν εντός έδρας την αντίπαλη ομάδα με σκορ 27-17. Η επικράτηση μπορεί να ήρθε εύκολα, όμως η ομάδα της πόλης όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται δεν έπιασε πολύ καλή απόδοση. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να αποσπάσει το ροζ φύλλο αγώνα με διαφορά 10 γκολ.

Η ομαδά της Λαμίας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί αρχικά με 1-3 στο 10′. Οι παίκτες των Βριλησσίων μέχρι εκείνο το σημείο πλήρωσαν την νωθρότητα, με την οποία ξεκίνησαν τον αγώνα και είναι χαρακτηριστικό πως οι φωνές του Νίκου Εργαζάκη ακούγονταν και έξω από το κλειστό γήπεδο… Κάπου εκεί όμως, η ομάδα σοβαρεύτηκε. Οι σωστές επιλογές στην επίθεση και η καλή αμυντική λειτουργία δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 12-5 για τους γηπεδούχους.

Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρο με τα Βριλήσσια να διευρύνουν το προβάδισμα τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και να διαμορφώνεται το τελικό 27-17.  Στα θετικά από αυτήν την αναμέτρηση τα Βριλήσσια κρατούν τα λεπτά συμμετοχής που κέρδισε με το σπαθί του ο 16χρονος Αλέξανδρος Δουνάκης που για αλλά μια φορά έπαιξε εκπληκτική αμυνα. Η ομαδά άλλωστε επενδύει στις ακαδημίες της και δίνει ευκαιρίες στα νέα ταλέντα που θα πάρουν στο μέλλον τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους. 

Από εκεί και πέρα πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο Ηλίας Ντούσικος με 7 γκολ. Ακολούθησαν ο Γιάννης Τσικογιαννόπουλος και ο αρχηγός Βασίλης Νικολακόπουλος με 4 τέρματα. Από 2 γκολ πέτυχαν οι Νίκος Κορμάζος, Ευθύμης Όρκας, Τάκης Κλεώπας και Αλέξανδρος Λιάλιος. Δίχτυα βρήκαν και οι Περικλής Γαλανάκης, Κώστας Κατσαρός, Ιάκωβος Σομπιρακούλ, Βαγγέλης Σταύρου.

Για την Φθία ο Iani Voeli σημείωσε 5 τέρματα. Ο Ολυμπιονίκης με την Εθνική μας ομάδα Νίκος Κοκολοδημητράκης και ο Γιάννης Γκουρλιάς πέτυχαν 4 γκολ. Δύο τέρματα σημείωσε ο Γιάννης Αϊβάζης και από ένα οι Κώστας Ντούλας και Χρήστος Σκέτζος.

Η Φθία παρότι εμφανίστηκε ιδιαίτερα μαχητική στο ξεκινήμα του αγώνα δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Βριλησσίων. Η ομάδα του Δημήτρη Σκάρλου είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία και την γραμματεία, γεγονός που σίγουρα επηρέασε και την αγωνιστική της εμφάνιση.

Από εκεί και πέρα αυτήν την Τετάρτη τα Βριλήσσια αναμετρώνται με την ιστορία τους. Αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον Αερωπό Έδεσσας για το Κύπελλο Ελλάδας. Πρόκειται για ένα θεσμό στον οποίο η ομάδα έχει λαμπρό παρελθόν και οι παίκτες του Νίκου Εργαζάκη θέλουν να σταθούν όσο το δυνατό καλύτερα απέναντι σε μια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας που έχει μπάτζετ αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Το Σάββατο η ομάδα της πόλης μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Καματερό στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Α2. Ένας αγώνας που σίγουρα θα είναι καθοριστικός για τη συνέχεια.

Στην κάμερα του vrilissianews μίλησαν για το ματς ο αρχηγός των Βριλησσίων Βασίλης Νικολακόπουλος, ο Περικλής Γαλανάκης και εκ μέρους των φιλοξενούμενων ο Γιάννης Αϊβάζης.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης, όπως τις κατέγραψε ο φακός του Vrilissianews










 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.