News Ticker

Χάντμπολ: Πρεμιέρα με ισοπαλία για τα Βριλήσσια – Δείτε τα highlights του αγώνα με το Καματερό (video)

«Παγίδες» έκρυβε η πρεμιέρα του πρωταθλημάτος χάντμπολ της Α2 κατηγορίας για τα Βριλήσσια. Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας δοκιμάστηκε έκτος έδρας απέναντι στην ιδιαίτερα αξιόμαχη ομάδα του Καματερού. Η επίσημη πρώτη των παικτών του Γιάννη Γαλάνη ωστόσο, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αφού η ομάδα δεν κατάφερε να αποσπάσει το ροζ φύλλο αγώνα και έμεινε στην ισοπαλία.

Τα Βριλήσσια μπήκαν στο ματς νωθρά. Χωρίς συγκέντρωση και καθαρό μυαλό η ομάδα της πόλης μας βρισκόταν πίσω στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά η ομάδα παρουσίαζε άσχημη εικόνα, με αρκετά αμυντικά προβλήματα και άστοχες επιλογές στην επίθεση. Οι παίκτες του Γιάννη Γαλάνη έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με πέντε τέρματα διαφορά (13-08).

Σε όλη τη διάρκεια του ματς οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, καθώς τα πόδια των παικτών είναι ακόμα βαριά από την προετοιμασία. Το Καματερό είχε άριστη αμυντική λειτουργία και σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του αντιπάλου τερματοφύλακα, η εξέλιξη του αγώνα δύσκολα θα μπορούσε να είναι διαφορετική.

Στο δεύτερο μισό οι παίκτες του Γιάννη Γαλάνη κατάφεραν να βελτιώσουν σταδιακά την απόδοσή τους. Μείωσαν τη διαφορά αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν ένα ξέσπασμα διαρκείας και να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε «ακατάλληλο για καρδιακούς». Λίγο πριν τη λήξη το Καματερό είχε προβάδισμα ενός γκολ (22-21). Στην τελευταία επίθεση των Βριλησσίων όμως, μίλησε η ψυχραιμία και η εμπειρία των παικτών του Γιάννη Γαλάνη. Ο Ηλίας Ντούσικος τράβηξε επάνω του την άμυνα και βρήκε σε πολύ καλή θέση τον Ιάκωβο Σομπιρακούλ, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.  Δείτε το πως στο βίντεο που ακολουθεί:

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα των Βριλησσίων αναδείχθηκε ο Ηλίας Ντούσικος με 5 γκολ. Ακολούθησαν οι Νίκος Κορμάζος με 4 και Γιάννης Τσικογιαννόπουλος με 3 τέρματα. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Σομπιρακούλ, Όρκας, Κλεώπας. Ράμμος και Λιάλιος. Ένα τέρμα σημείωσε ο Κωνσταντίνος Κάτσαρος.

Από την γηπεδούχο ομάδα του Παναγιώτη Μεσσήνη ξεχώρισε ο Χρήστος Αμανατίδης, ο οποίος πέτυχε επτά τέρματα.
Την πεποίθησή του πως η ομάδα θα βελτιωθεί στη διάρκεια της σεζόν εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΝ Βριλησσίων Άκης Βαλαβάνης, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό του Καματερού για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των παικτών.

Ο Ιάκωβος Σομπιρακούλ που πέτυχε το καθοριστικό γκολ της ισοφάρισης για τα Βριλήσσια, μίλησε στην κάμερα του Vrilissianews.

Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την πρεμιέρα των Βριλησσίων στο πρωτάθλημα της Α2, όπως τις κατέγραψε η κάμερα του Vrilissianews











Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.