News Ticker

Χάντμπολ: Στην τετράδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι «μπόμπιρες» των Βριλησσίων

Νέα μεγάλη επιτυχία για τα τμήματα ανάπτυξης του ΕΣΝ Βριλησσίων. Οι Παμπαίδες Α’ κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού Άρη Νίκαιας και με σκορ 26-18 προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Άργος.

Πρόκειται για τους μπόμπιρες του Σωτήρη Τοντόροβιτς (ηλικίας εως 14 ετών), οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν σε μια ακόμα διάκριση, μετά από μια χρονιά σκληρής προσπάθειας και δουλειάς.

Μεγάλη είναι η ικανοποίηση για τους ανθρώπους της ομάδας που βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται. Πρόκειται για τον αρχηγό της αποστολής και υπεύθυνο των τμημάτων ανάπτυξης του ΕΣΝ Βριλήσσια Δημήτρη Κοτσιώνη και τους εφόρους της ομάδας Μανώλη Τωμαδάκη  και Ντίνο Σαμαρά, αλλά και τους γονείς που χρόνια τώρα εμπιστεύονται τον σύλλογο.

Ο ΕΣΝ Βριλήσσια είναι μια ομάδα με ένδοξο παρελθόν και δυναμικό παρόν, τέτοιες επιτυχίες όμως αποτελούν εφαλτήριο για ένα λαμπρό μέλλον.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.