News Ticker

Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στο Μαρούσι

Εκαντοντάδες αθλητές, διεθνούς κύρους, θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας U23 που θα διεξαχθεί στο Μαρούσι από τις 14 έως τις 19 Ιουλίου.

Το Μαρούσι θα υποδεχθεί ομάδες ποδηλασίας από 30 και πλέον χώρες, καθώς και περισσότερα από 450 μέλη ξένων αποστολών.
Τη συνδιοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας U23 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο έχει ο Δήμος Αμαρουσίου με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδηλασίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης σε μήνυμα μου για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός αναφέρει:

«Το Ολυμπιακό Μαρούσι έχει τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενήσει ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, με τη συμμετοχή σπουδαίων ομάδων της ποδηλασίας. Περίπου για μία εβδομάδα το διεθνές αθλητικό ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού και στο Μαρούσι, γενέτειρα του πρώτου Έλληνα Ολυμπιονίκη του Σπύρου Λούη. Το Μαρούσι είναι έτοιμο να υποδεχθεί και να χειροκροτήσει τους σπουδαίους διεθνείς αθλητές, που μέσα από τις αγωνιστικές επιδόσεις, προάγουν την ευγενή άμιλλα και τα Ολυμπιακά Ιδεώδη.»

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.