News Ticker

Κύπελλο Βριλησσίων 2015: Νικητής η ξιφασκία (video+photo)

Πιστοί στο ραντεβού τους, για ακόμη μια χρoνιά, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Βριλησσίων διοργάνωσαν τους αγώνες ξιφασκίας, που έχουν γίνει θεσμός, τόσο για την πόλη μας όσο και για τις μικρές κατηγορίες του αθλήματος σε όλη τη χώρα.

Το Κύπελλο Βριλησσίων 2015 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.

Την διοργάνωση στηρίζουν τόσο ο Δήμος Βριλησσίων όσο και Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας. Περισσότεροι από 150 μικροί αθλητές έλαβαν μέρος σε μια διοργάνωση που η διεξαγωγή της τιμά τα Βριλήσσια.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Ιωάννης Νοταράς μίλησε στην κάμερα του Vrilissianews.

Στους αγώνες  συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 8-13 ετών, ενώ πραγματοποιήθηκαν και επιδείξεις από λιλιπούτειους άσσους της σπάθης.

Την ικανοποίηση της για τη διοργάνωση εξέφρασε η πρόεδρος του Απόλλωνα Αντωνία Δημητρακοπούλου-Μοσχοπούλου, που από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και τον Ηλία Κατσαρδή υπήρξαν εμπνευστές του επιτυχημένου εγχειρήματος

Το παρών στη διοργάνωση έδωσαν ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή» Κώστας Ιωαννίδης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Ιωάννα Κυρίτση και ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Δημητρίου.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.