News Ticker

Βόλεϊ: Δυναμική επιστροφή για τον Φ.Ο. Βριλησσίων!

Ξεκινάει τη Δευτέρα 24/08 η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Φ.Ο. Βριλησσίων.

Το ραντεβού έχει δωθεί για τις 18:30, στο στίβο του ΔΓ Χαλανδρίου όπου για τις επόμενες ημέρες θα δωθεί το βάρος στη φυσική κατάσταση και σταδιακά θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις στη σαλά και συγκεκριμένα στο κλειστό των Βριλησσίων.

Ο ιστορικός σύλλογος των Βορείων Προαστίων, των 5 πρωταθλημάτων και των 4 κυπέλλων, θα αγωνιστεί φέτος στην Α2 Εθνική κατηγορία και συγκεκριμένα στο 2ο υποόμιλο του Α΄ ομίλου (Νότος) και φιλοδοξεί η φετινή χρονιά να αποτελέσει εφαλτήριο μιας νέας περιόδου υγειούς λειτουργίας, με σύγχρονους όρους, σε όλα τα επίπεδα.
Το μόνο σημείο αναφοράς του σε σχέση με τις προηγούμενες περιόδους της γυναικείας ομάδας είναι η παραδοσιακή διοίκηση του συλλόγου με μπροστάρηδες και εγγυητές τον πρόεδρο τον κ. Βαγγέλη Κωβαίο και τον αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Έρωτα. Εκτός από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.θα υπάρχουν ως άμεσοι διοικητικοί συνεργάτες του Δ.Σ. ο  Νίκος Γώγος ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού και ο  Γιώργος Σκουντούφλας ο οποίος θα είναι ο έφορος της γυναικείας ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τη σύνθεση της γυναικείας ομάδας σε αυτό το νέο ξεκίνημα, αποτελεί ένα μείγμα αθλητριών οι οποίες έχουν αγωνιστεί με επιτυχία στο Φ.Ο. Βριλησσίων, πλαισιωμένες από νεαρές και φιλόδοξες αθλήτριες. Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας έχει ως εξής:

Μιμή Γκότζη (1987) (Γ.Σ. Χαλανδρίου)-ακραία
Μαριάννα Μαβιλίδη (1988) (Γ.Σ. Χαλανδρίου)-κεντρική
Ελπίδα-Άρτεμις Παπουτσάκη (1986) (Α.Σ.Π. Ίωνες)-ακραία/διαγώνια
Άρτεμις Τσαρακλή (1989) (Γ.Σ. Χαλανδρίου)-ακραία
Άννα Τσουμή (1989) (Γ.Σ. Χαλανδρίου)-λίμπερο
Αναστασία Μικρουδάκη (1994) (Α.Σ. Παπάγου)-ακραία
Σοφία Βασιλακοπούλου (1995) (Μ.Γ.Σ. Α.Ε. Κομοτηνής)-ακραία
Αιμιλία Κωνσταντέλλου (1997) (Α.Ο. Ν.Ν.Ν.Ε “Αμαζόνες)-κεντρική
Ελένη Έρωτα (1998) (Γ.Σ. Κηφισιάς “ο Ηρακλής)-κεντρική
Ναταλία Κωτσιάκη (1996) (Μ.Γ.Σ. Α.Ε. Κομοτηνής)-κεντρική/διαγώνια
Πηνελόπη Παπαστεργίου (1995) (Α.Ο. Ηλυσιακός)-πασαδόρος
Γεωργία Γκότση (1997) (Σ.Φ.Α.Μ. “ο Φοίβος)-πασαδόρος
Αρετή Μπουζουνιεράκη (1985) (Γ.Σ. Χαλανδρίου)-λίμπερο
Να αναφέρουμε επίσης ότι στη γυναικεία ομάδα θα συμμετέχουν και
αθλήτριες από τη νέα πετυχημένη φουρνιά κορασίδων του συλλόγου.
Σε πρώτη φάση, χωρίς να αποκλείονται αλλαγές στη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας θα συμμετέχουν οι:

Αφροδίτη Κάβουρα (1999)-ακραία
Αγγελική Στάθη (1999)-κεντρική/διαγώνιος
καθώς και οι νεοαποκτηθείσες :
Σίσσυ Βοτσίδη (1998) (Μ.Ε.Σ.ΜΑ.)-ακραία
Μαρία Τζήκου (1999 (Α.Σ.Π. Ίωνες)-πασαδόρος

Προπονητής της γυναικείας ομάδας θα είναι ο κ. Στέλιος Ατσιδαύτης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο κοουτσάρισε με επιτυχία τη νεοφώτιση ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου, στην Α2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ατσιδαύτης έκανε με τον αδερφό του τα πρώτα του βολεϊκά βήματα στο παιδικό του Φ.Ο. Βριλησσίων με προπονητή τον κ. Μάρκο Κωβαίο, ο οποίος φέτος εκτός από προπονητής της πετυχημένης φουρνιάς κορασίδων θα είναι και τεχνικός διευθυντής του συλλόγου και προπονητής της επανασυσταθείσας ομάδας των νεάνιδων.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.