News Ticker

Βόλεϊ: H Eλπίδα επιστρέφει στα Βριλήσσια!

Η Ελπίδα Άρτεμις Παπουτσάκη υπέγραψε στον Φιλαθλητικό Όμιλο Βριλησσίων, όπου γυρίζει ξανά έπειτα από 7 χρόνια για να βοηθήσει τα ομάδα των Βορείων προαστείων να πετύχει τους στόχους της.

Η 29χρονη πρώην αρχηγός των Ιώνων, που εδώ και λίγες ώρες υπέγραψε στα Βριλήσσια, χάρις στην ευχέρεια που έχει να αγωνίζεται εξίσου αποτελεσματικά ως ακραία/διαγώνια θα αποτελέσει φέτος την “επιθετική αιχμή του δόρατος” της ομάδας του Στέλιου Ατσιδαύτη.

Ωστόσο για την γέννημα -θρέμμα της Ν. Ιωνίας, Παπουτσάκη (1.83μ), η απόφαση να πει “αντίο” στην τοπική ομάδα την οποία υπηρέτησε συνολικά 12 (1999-2006, 2010-2015) χρόνια,δεν πάρθηκε “ελαφρά τη καρδία”, παρόλο που στη φετινή της ομάδα θα συναντήσει γνώριμα πρόσωπα στη διοίκηση αλλά  τις πρώην συμπαίκτριές της, Γκότζη, Μαβιλίδου, από την προηγούμενη θητεία της στα Βριλήσσια 2006-2008.

“Έπειτα από 12 χρόνια θητείας στη Ν. Ιωνία για μένα έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος της καριέρας μου. Απόφασισα λοιπόν να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο, επιστρέφοντας έπειτα από 7 χρόνια στα Βριλήσσια, ένα σοβαρό σωματείο, το οποίο εμπιστεύομαι και διοικητικά, αλλά και αγωνιστικά”, δήλωσε η 29χρονή στο έγκυρο Volleyplanet.gr και τον καλό συνάδελφο Ηλία Παπαιωάννου.

Παράλληλα αισθάνομαι ότι και η διοίκηση εκτιμάει το έργο μου και ξέρει πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους”  δήλωσε στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το άθλημα Volleyplanet η 29χρονη απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και νέα διαγώνιος των Βριλησσίων.

Πηγή: Volleyplanet.gr Συντάκτης Ηλίας Παπαιωάννου.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.