News Ticker

Βριλήσσια: Γυναικεία υπόθεση το ποδόσφαιρο!

Το ποδόσφαιρο δεν είναι τελικά μόνο “ανδρική υπόθεση”!

Αυτό το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα 25 κορίτσια που συμμετέχουν στο τμήμα κοριτσιών του Α. Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ. Όχι μόνο διασκεδάζουν, κοινωνικοποιούνται και γυμνάζονται μαθαίνοντας τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά καταπλήσσουν και όσους τις παρακαλουθούν με τις ικανότητες τους.

Εκτός από τις 3 εβδομαδιαίες προπονήσεις παίρνουν μέρος σε τουρνουά με αντιπάλους τμήματα αγοριών και δίνουν φιλικούς αγώνες με τμήματα κοριτσιών από άλλες περιοχές της Αττικής.

podosfairo_koritsia_2

Τα κορίτσια του Α.Ο. Βριλησσίων εν δράσει…

Την προσεχή μάλιστα Κυριακή στις 12.15, στο γήπεδο Βριλησσίων (τέρμα Κισσάβου & Ολυμπιονικών) στο φιλικό αγώνα με την Αθηναϊκή Α. Δημητρίου θα παρευρεθεί και ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος γυναικών κύριος Δημοσθένης Κάβουρας, που έμαθε για την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στο σύλλογο και εκδήλωσε ενδιαφέρον να παρακλουθήσει τον αγώνα.

Όπως μας δήλωσε ο προπονητής του τμήματος και τεχνικός διευθυντής του Α.Ο.Β. Βαγγέλης Καραμουλάς, φιλοδοξία του συλλόγου είναι αφενός να ενταχθούν στο τμήμα όσα περισσότερα κορίτσια και αφετέρου το ταχύτερο δυνατόν να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε ο σύλλογος να λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ε.Π.Ο. και καλεί τα κορίτσια όλων των ηλικιών που ενδιαφέρονται για το γυναικείο ποδόσφαιρο να επικοινωνήσουν με το σύλλογο στο 6978119313 ή στο γήπεδο απογευματινές ώρες καθημερινά.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.