News Ticker

Xαλάνδρι: Ήττα με “ανύπαρκτο” πέναλτι στο Καματερό

Στα τελευταία λεπτά κρίθηκε το έκτος έδρας ματς της ΑΕ Χαλανδρίου με το Καματερό. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας καταλογίστηκε ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος των πρασίνων που μιλούν  για θέατρο και μάλιστα εκτός περιοχής από τον Κοντόσταυλο. «Πρόκειται για μια φάση την οποία θα ζήλευε και ο περίφημος Παπουτσέλης» δηλώνουν οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου του Χαλανδρίου. Ο διαιτητής Σύψας ανένδοτος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Χρήστος Σπυρόπουλος χάρισε τη νίκη στο Καματερό στο 87′.

Η τοπική ομάδα επικράτησε με σκορ 2-1 και πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την ιστορική ομάδα του Χαλανδρίου που θεωρεί πως αδικήθηκε κατάφορα από τη διαιτησία. Το συγκρότημα του Τάσου Δημητρίου προηγήθηκε στο 28′ μετά από σέντρα του Πατσιαβούρα και ωραίο σουτ του Αχιλλέα Κατσιούλη στο “Γ” του Ανδριόλα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Μανάρας χρησιμοποιώντας το κεφάλι του ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, γιατί ο Τσίτσαρης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 42′ απέναντι στον έμπειρο τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Λεοντακιανάκος Κ., Τσολακίδης Λ.

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Τρακόσης, Τσιριγώτης, Μανάρας, Αναστασιάδης, Λέκκας, Καλογερόπουλος, Μπουγιάς (70′ Βασιλείου), Αθανασόπουλος (80′ Δαυίδ), Σπυρόπουλος, Παναγιωτόπουλος (55′ Κοντόσταυλος).

Χαλάνδρι (Τάσος Δημητρίου): Κατσιούλης Φ., Μερτής (87′ Τρυφιάτης), Μπακέας (75′ Καλογήρου), Θανόπουλος, Καρακάσης, Λειβαρτζινός, Πατσιαβούρας, Μαυρουδής (46′ Γούλας Ι.), Κατσιούλης Α., Τσίτσαρης, Φελέκης.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.