News Ticker

Xάντμπολ: Το πρώτο ραντεβού της σεζόν για τον ΕΣΝ Βριλησσίων

Handball
Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη συνάντηση της χρονίας στον ΕΣΝ Βριλησσίων. Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας  ετοιμάζεται για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα.  Με επικεφαλής τον πρώην διεθνή χαντμπολίστα Δημήτρη Κοτσιώνη ο ΕΣΝ Βριλησσίων αλλάζει σελίδα. Ο πρόεδρος συνεπικουρούμενος από νέους ανθρώπους γεμάτους όρεξη για σκληρή δουλείά θα ηγηθούν της νέας προσπάθειας του ιστορικού Συλλόγου, βάζοντας τον σε νέα πορεία.

Οι νέοι πυλώνες πάνω στους οποίους θα πορευτεί το νέο Δ.Σ. είναι Αξιοπιστία- Επιμόρφωση- Ανάπτυξη- Πρόοδος- Αγωνιστικότητα.

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Κοτσιώνης

Αντιπρόεδρος: Θεολόγος (Άκης) Βαλαβάνης

Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Πάλλης

Ταμίας: Δημήτρης Λιάκος

Μέλη: Πέτρος Κορκολής, Γιώργος Ρήγος, Μανώλης Τωμαδάκης, Κωνσταντίνος Σαμαράς, Κωνσταντίνος Ταμπάκος

Την Τρίτη 1/9 στις 17:45 στην αιθουσα Νίκος Εγγονόπουλος στο παρκο Μπακογιαννη (πρώην ΤΥΠΕΤ) θα πραγματοποιηθεί η παρουσιαση στους γονεις ολων των τμηματων, του νεου Δ Σ, των προπονητων και της νεας φιλοσοφιας. Στη συνεχεια θα γινει παρουσιαση του νεου ΔΣ υπό την προεδρία του Δημήτρη Κοτσιώνη στα τμηματα Ανδρικου και Εφηβικού.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.