News Ticker

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες της ΑΕ Χαλανδρίου!

Πέρσι έγινε η αρχή! Φέτος η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου συνεχίζει με τους ίδιους στόχους και την ίδια όρεξη ώστε τα παιδιά της πόλης μας να μάθουν να παίζουν ποδόσφαιρο και να το αγαπάνε. Η στήριξη όλων ήταν πολλή σημαντική στην προσπάθεια του συλλόγου γι αυτό και η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου, διατηρεί τις τιμές των συνδρομών για ακόμα μια χρονιά στα ίδια χαμηλά επίπεδα.

12007101_10153303623519775_1472326832_n

Τα τμήματα ανάπτυξης του συλλόγου έχουν εφέτος ρόλο πρωταγωνιστή. Υπεύθυνος στο οργανωτικό κομματι είναι ο Σπύρος Γεργίνης, ενώ τη γενική επόπτεια των Ακαδημιών θα έχει ο αρχηγός του Ηλυσιακού, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και πιστοποιημένος από την ΟΥΕΦΑ προπονητής, Σταυρός Αμανατίδης. Όλοι οι προπονητές είναι κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, άρτια καταρτισμένοι με γνώσεις και εμπειρίες στον χώρο και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους και την φιλοδοξία τους να επιτύχουν και να παράγουν έργο στις ακαδημίες.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.