News Ticker

12 θέσεις εργασίας στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Βριλησσίων – 1.851 συνολικά στην τοπική αυτοδιοίκηση

Με τέσσερις διαφορετικές αποφάσεις το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης προχωράει στην έγκριση συνολικά 1.851 θέσεων σε δήμους καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου  τα οποία υπάγονται στην αυτοδιοίκηση.

Εξ’ αυτών 12 θέσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αφορούν την στελέχωση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Βριλησσίων.

Παράλληλα, περιλαμβάνονται 16 θέσεις για την στελέχωση του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Δείτε την προκήρυξη  για τη σύναψη 480 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση ΝΠΙΔ ΕΔΩ.

Οι θέσεις αφορούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου για διάστημα έως οκτώ (8), εννέα (9) ή έως έντεκα (11) μήνες. Καλύπτουν ανάγκες σε υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

Επίσης, έχουν εγκριθεί 461 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση ΝΠΙΔ που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. (Απόφαση ΕΔΩ)

8 θέσεις εργασίας αφορούν την απασχόληση των ενδιαφερόμενων στην Δημοτική Επιχείρηση Φιλοθέης-Ψυχικού.

Επίσης, εγκρίθηκαν 185 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και 100 συμβάσεις μίσθωσης έργου για τη στελέχωση των Δήμων και ΝΠΔΔ αυτών που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. (Απόφαση ΕΔΩ)

9 θέσεις εργασίας αφορούν την απασχόληση των ενδιαφερόμενων στον Οργανισμό Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Πεντέλης.

Τέλος, εγκρίθηκαν 625 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση των ΟΤΑ και ΝΠΔΔ αυτών που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. (Απόφαση ΕΔΩ).

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.