News Ticker

«Έπεσε» το ΑΣΕΠ από τις πολλές αιτήσεις!

Εκτός λειτουργίας είναι από την περασμένη Δευτέρα η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ λόγω του φόρτου που προκλήθηκε από μαζική υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφίων για την προκήρυξη 5Κ/2015 που προβλέπει την κάλυψη 374  θέσεων για  αποφοίτους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και 316 θέσεων για αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε διάφορες ειδικότητες σε νοσοκομεία (νοσηλευτές/ες, παραιατρικό προσωπικό, μαίες, διοικητικό προσωπικό, μηχανικούς, πληρώματα ασθενοφόρων κλπ).

Είναι χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος για την κάλυψη των 690 συνολικά θέσεων σε Νοσοκομεία ότι τα «χτυπήματα» στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια.

Η υποβολή των αιτήσεων έληγε την περασμένη Τρίτη αλλά η μαζική «εισβολή» ενδιαφερομένων για συμμετοχή οδήγησε σε αδυναμία απόκρισης του πληροφοριακού συστήματος του ΑΣΕΠ .

Μέχρι σήμερα το πρωί, κι ενώ το σύστημα είχε ουσιαστικά κλείσει από την περασμένη Δευτέρα, είχαν υποβληθεί περισσότερες από 24.000 αιτήσεις, για την κάλυψη των 690 θέσεων.

Πριν από λίγο το ΑΣΕΠ με ανακοίνωσή του έδωσε παράταση στην υποβολή των αιτήσεων μέχρι στις 9 Δεκεμβρίου, ενώ παράταση μέχρι στις 11 Δεκεμβρίου δόθηκε για έτερη προκήρυξη (1Γ/2015) για την πλήρωση 32 θέσεων Π.Ε  με γραπτό διαγωνισμό για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Η συμμετοχή στις εν λόγω διαδικασίες ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά στο ΑΣΕΠ, η οποία παρατείνεται ως εξής:

  • Για την προκύρηξη 5Κ/2015 μέχρι την πάροδο της 11ης Δεκεμβρίου, Παρασκευή
  • Για την προκήρυξη 1Γ/2015 μέχρι την πάροδο της 15ης Δεκεμβρίου, Τρίτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων με την προκήρυξη 4Κ/2015 226 θέσεων σε νοσοκομεία για τις κατηγορίες ΥΕ και ΠΕ.

Για τις συγκεκριμένες θέσεις έχουν υποβληθεί 11.248 αιτήσεις.

Πηγή: newpost.gr

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.