News Ticker

H Γιορτή του Πατέρα: Αν είχες τη δύναμη να πεις οτιδήποτε στον πατέρα σου, τι θα του έλεγες;

Η γιορτή του πατέρα, γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Έτσι και οι μπαμπάδες όλου του κόσμου, έχουν πλέον και αυτοί την γιορτή τους … για να μην έχουν κανένα παράπονο!

Οφείλουμε λοιπόν να πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε αυτούς τους γλυκούς μπαμπάδες που μας μεγάλωσαν με τόσο κόπο και θυσίες!

Η γιορτή του πατέρα είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε όλους τους πατεράδες του κόσμου κατά αντιστοιχία με τη γιορτή της μητέρας.

Η γιορτή του πατέρα δεν αφορά μόνο τους πατεράδες, αλλά την πατρότητα γενικά και την συνεισφορά των μπαμπάδων στο κοινωνικό σύνολο.

Στην ουσία είναι μια γιορτή που έχει ως στόχο να δείξει ότι ο ρόλος του πατέρα είναι εξίσου σημαντικός με αυτόν της μητέρας δεδομένου ότι πολύ συχνά στην κοινωνία μας οι μπαμπάδες περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Την Ημέρα του Πατέρα 2016 γιορτάζει με το σημερινό της doodle η Google.

Στο συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί δείτε πως αισθάνονται οι άνδρες για τους μπαμπάδες τους και τι θα τους έλεγαν αν εξέφραζαν τα συναισθήματά τους στον πατέρα τους.

Τι θα συμβεί αν κάποιος τρίτος αναλάβει να το κάνει για αυτούς; Ένα κοινωνικό πείραμα με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, με αληθινούς πρωταγωνιστές.

Μην διστάζεις να πεις τι αισθάνεσαι! Όχι μόνο σήμερα … αλλά κάθε μέρα!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.