News Ticker

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Με ήλιο το ψήσιμο του οβελία

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός για τις επόμενες ημέρες, αφήνοντας στην άκρη το κύμα κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών. Ως εκτούτου, ο εορτασμός της Αναστάσεως και το παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία θα γίνουν υπό τις καλύτερες δυνατές καιρικές συνθήκες. Μάλιστα, η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένεται να ξεπεράσει τους 25 βαθμούς κελσίου.

Μ. Σαββατο

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε ολόκληρη τη χώρα το Μεγάλο Σάββατο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει ανοδος , κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, όπου θα φτάσει τους 22 βαθμούς κελσίου. Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρεοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή του Πάσχα

Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα και την Κυριακή του Πάσχα με τη θερμοκρασία ελαφρώς να αυξάνεται. Στην Αττική ο καιρός θα παραμείνει καλός, οι άνεμοι ασθενείς 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς κελσίου

Δευτέρα του Πάσχα

Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και στα νοτιοανατολικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.