News Ticker

Μέχρι την Παρασκευή η πληρωμή της 1ης δόσης του ΕΝΦΙΑ!

prosklitirio-plirwmis-enfia
Μέχρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου θα πρέπει να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ οι ιδιοκτήτες ακινήτων με το ποσό που έχει ήδη προσδιοριστεί, προκειμένου να αποφύγουν την προσαύξηση 0,73%. Εκτός από το εκκαθαριστικό πληρωμής εκδίδεται και δεύτερο εκκαθαριστικό με ανάλυση όλων των στοιχείων των ακινήτων. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΝΦΙΑ μπορούν να υπαχθούν στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων. Η πάγια ρύθμιση αποτελεί εναλλακτική επιλογή όσων έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων και δυσκολεύονται να καλύψουν τρέχουσες υποχρεώσεις
Λάθη στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ
Προθεσμία τριάντα ημερών έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να διορθώσουν τα λάθη που διαπίστωσαν στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Τα περισσότερα λάθη συνδέονται με την έκπτωση των μη ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων. Άλλο περίμεναν και άλλο είδαν στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ πολλοί από τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Λάθη και παραλείψεις στο Ε9 και το Ε2 των φορολογικών έβγαλαν διαφορετικό ποσό απ” αυτό που είχαν υπολογίσει . Αρκετοί έσπευσαν ήδη στους φοροτεχνικούς για να προλάβουν να διορθώσουν τα εκκαθαριστικά πριν πάνε στην τράπεζα ή στα ταχυδρομεία να πληρώσουν την πρώτη δόση. Στα εκκαθαριστικά που εκδίδονται αναφέρεται ότι υπάρχει προθεσμία 30 ημερών για να γίνουν διορθώσεις .

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.