News Ticker

Ο Κριστόφ Βαζέχα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη

Σύνταξη / επιμέλεια κειμένου: Λαμπρινή – Λίλη Τζίμα

Ο παλαίμαχος σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, ο Κριστόφ Βαζέχα, κατεβαίνει ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Αθηναιών με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Τα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων ανακοίνωσε η παράταξη “Αθήνα Ψηλά” με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη.

Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που διεκδικούν την ψήφο των Αθηναίων, ως δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου βρίσκεται και το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Κριστόφ Βαζέχα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Τα 351 πρόσωπα που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο αποτελούν “καθρέφτη” της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της. Πολίτες από τις 129 γειτονιές της, διαφορετικών γενεών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Τουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά. Εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι ενεργοί, με βιωματικό αποτύπωμα στην πόλη μας. Αθηναίες και Αθηναίοι που υπηρετούν και εκφράζουν την Κοινωνία των Πολιτών.

Μεταξύ των υποψηφίων είναι ο Βασίλης Αγγελόπουλος (ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Παύλο Γερουλάνο), ο Κριστόφ Βαζέχα, από τους θρυλικούς παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Βασίλης – Πάρις Καπερνάρος, γιος του Βασίλη Καπερνάρου ο οποίος είναι επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο νυν δημοτικό συμβούλιο), η Μάρω Θεοδωράκη (κόρη της Νίτσας Λουλέ και ανιψιά του Μ.Θεοδωράκη), ο Χάρης Περδίκης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας των Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο, η Ντόρα Βυζοβίτη (στενή συνεργάτιδα του Κ. Καραμανλή), ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης (πρώην υφυπουργός Πολιτισμού), ο Άγγελος Προβιάς Συγγραφέας, ο Βασίλης Καραμητσάνης, συνδημιουργός και πρόεδρος του Animasyros. Επίσης στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν και άλλα ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμα πρόσωπα, όπως η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας και ο σεφ Βασίλης Καλλίδης”.