News Ticker

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς

Από την Παρασκευή 19 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου 2015 θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για εγγραφές – επανεγγραφές βρεφών–νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ για τη σχολική χρονιά 2015-2016.

Για να υποβάλλουν αίτηση οι γονείς – κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς σταθμούς τις εργάσιμες ημέρες από την 9.00 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ..

Η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, επί πέντε ημέρες
την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο λειτουργίας των Σταθμών ξεκινά την 6:45 π.μ και τελειώνει στις 16:00 μ,μ,

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί διακόπτουν τη λειτουργία τους, για τις θερινές διακοπές τον μήνα Αύγουστο και α) από 24 Δεκεμβρ ίου μέχρι και την 5η Ιανουαρίου, β) από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, καθώς και κατά τις επίσημες αργίες των Δημοσίων Υπηρεσιών και τις τοπικές εορτές.

Η φιλοξενία των βρεφών- νηπίων είναι δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως και 4,5ετών (προνήπια).

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.