News Ticker

Στον “αέρα” οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία!

Αναβολή των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία ζητεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης λόγω των τεχνικών προβλημάτων που υπάρχουν από το πρωί εμποδίζοντας την έναρξη της διαδικασίας.

Η ψηφοφορία θα ξεκινούσε στις 07:00, ωστόσο οι κάλπες δεν έχουν ανοίξει ακόμα. Αυτή την ώρα συνεδριάζει η κεντρική εφορευτική επιτροπή της Ν.Δ., προκειμένου να αποφασίσει αν θα αναβληθεί ή όχι η διαδικασία.

«Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 09.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση», έγραψε νωρίτερα στον λογαριασμό του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αδιανόητο να υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι Νεοδημοκράτες. Ζήτω άμεση ομολοποίηση της κατάστασης», ανήρτησε στον δικό του λογαριασμό στο Twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Μην ξεκινήσετε να πηγαίνετε ακόμη. Μόλις έχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο», ανέφερε η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Αυτήν την ώρα συνεδριάζει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Κόμματος για να αποφασίσει τι θα συμβεί στη διαδικασία.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.