News Ticker

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο: Οι διαλέξεις συνεχίζονται με σημαντικές παρουσίες

Πραγματοποιήθηκε η 4η διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου με θέμα: «Η Απελευθέρωση της Αθήνας 1944» στην αίθουσα «Ν. Εγγονόπουλος» στο Πάρκο «Μ. Θεοδωράκης».
Η ομιλία ήταν βασισμένη στο εξαίσιο ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη κ.Τάκη Σακελλαρίου. Τη διάλεξη συντόνισε και προλόγισε ο διευθυντής αρχείων της ΕΡΤ κ. Β. Αλεξόπουλος. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των υπευθύνων ιστορικών των αρχείων της ΕΡΤ και των δημοτών.
Στη διάλεξη παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σοφία Χαντζάρα, η Πρόεδρος της Α΄ Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώτα Παρασκευοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κώστας Μουζάκης, κ. Θάλεια Πορφύρη και η κ. Λαμπρινή Σίμου.

Η επόμενη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 με θέμα: «Επισήμανση τροφίμων, συσκευασία – ετικέτα» και «Ορθολογικές διατροφικές επιλογές» με ομιλητή τον κ. Δημήτρη Τυμπή, καθηγητή του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Αθηνών.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.