Ελεύθερο Πανεπιστήμιο: Συνεχίζονται οι διαλέξεις
Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016, 6-8μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η νέα διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου με θέμα:
« Η διατροφική αξία του γάλακτος»
Ομιλητής:
Σπύρος Κουλούρης, Msc Καθηγητής Εφαρμογών/ Υπεύθυνος Εργαστηρίου Τεχνολογίας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων/Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής – ΤΕΙ Αθήνας.
Leave a comment