News Ticker

Cine-Δράση: Kαραγκιοζοθεραπεία γέλιου!

Η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine-Δράση οργανώνει παράσταση καραγκιόζη με τον εξαιρετικό καραγκιοζοπαίχτη -για πολλούς διάδοχο του Σπαθάρη- Άθω Δανέλλη, θέλοντας να προσφέρει σε όλους του δημότες, πρώτα όμως στα μικρά παιδιά, μια αξέχαστη βραδιά σάτιρας και γέλιου.

Η παράσταση του Θιάσου Σκιών θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του 3ου Δημοτικού σχολείου Βριλησσίων, (25ης Μαρτίου & Μακεδονίας 25), την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 9.00μμ, μια ακόμη ψηφίδα συμβολής στην κατεύθυνση ενός δημόσιου σχολείου «ανοιχτού στην τοπική κοινωνία».

Πάρτε, λοιπόν, τα παιδιά σας και ελάτε!

Γιατί όπως λέει και ο ίδιος ο Άθως, «Η καραγκιοζοθεραπεία γέλιου αβασάνιστα αλλάζει τη ζωή μας, απομακρύνοντας την κατάθλιψη και τα καρδιολογικά προβλήματα, κάνοντας άχρηστους καρδιολόγους και ψυχιάτρους».

Τα έσοδα της παράστασης, (είσοδος με εισιτήριο 2 ευρώ), θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του νέου θερινού σινεμά του Cine Δράση, που ξεκινάει σε λίγες ημέρες (από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου), για να προβάλει επιλεγμένες ταινίες, κάθε Τετάρτη βράδυ, στις 9.00μμ, στο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου (Ταϋγέτου και Ξάνθης).

Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο της 1ης Σχολικής Επιτροπής, δημοτική σύμβουλο κα Γιώτα Παρασκευοπούλου και το διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων κ. Χρήστο Ζυγογιάννη για την αδειοδότηση του χώρου και την αποδοχή της πρότασής μας.

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων “Δράση για μια άλλη πόλη

karagiozis prosklisi

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.