News Ticker

Δυναμικό «παρών» του κόσμου στην έναρξη του 26ου Φεστιβάλ Βριλησσίων

Με την παράσταση «Τρωάδες» του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο ξεκίνησε τη Δευτέρα (25/08) για 26η χρονιά το Φεστιβάλ Βριλησσίων.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη από άλλες περιοχές και μακρινούς δήμους. Το κίνητρο ήταν μεγάλο για το φιλόμουσο κοινό, καθώς οι «Τρωάδες» ήταν από τις πιο πετυχημένες παραστάσεις που ανέβηκαν και στην Επίδαυρο.

Στην κάμερα του Vrilissianews μίλησε η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη, λίγο πριν ξεκίνησει η παράσταση.

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου με την παράσταση «Κίτρινα Γάντια», ενώ μέχρι τότε θα φιλοξενήσει και άλλες επιτυχημένες παραστάσεις. Η επόμενη είναι η «Μήδεια» του Μπόστ την Παρασκευή (28/08)

Στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την παράσταση ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Βαφειάδης και η επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη Αλληλεγγύης και Πολιτισμού», Ελένη Σακισλή.

Για το Φεστιβάλ Βριλησσίων που έχει φτάσει να αποτελεί θεσμό στην πόλη μας, μίλησε στο Vrilissianews ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.