News Ticker

Φεστιβάλ Βριλησσίων: Aντίστροφη μέτρηση για τα «Κίτρινα Γάντια»!

Λίγες μέρες απέμειναν έως ότου “Τα Κίτρινα Γάντια” των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου επιστρέψουν  στην πόλη μας. Το Β΄ Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Πολιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων θα μεταφέρει στην σκηνή την πασίγνωστη ελληνική ταινία με ένα εξαιρετικό κάστ ηθοποιών.

Η θεατρική ομάδα της Έφης Πίκουλα θα κλείσει την αυλαία του 260υ Φεστιβάλ Βριλησσίων την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και οι ηθοποιοί υπόσχονται να χαρίσει για ακόμα μια φορά άφθονο γέλιο σε όσους ανέβουν στο θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη” στα Άνω Βριλήσσια.


Λίγα λόγια για το έργο:

Η παθολογική ζήλια του Ορέστη, για τη γυναίκα του Ρένα, τον κάνει καχύποπτο για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους. Όμως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν κατά την διάρκεια ενός ξαφνικού επαγγελματικού ταξιδιου του Ορέστη, μια σειρά απο συμπτώσεις θα τον οδηγήσουν στη βεβαιότητα ότι η γυναίκα του τον απατά, εξασφαλίζοντας μάλιστα και το πειστήριο του “εγκλήματος”, τα κίτρινα γάντια της. Το σενάριο υπογράφουν οι Αλέκος Σακελάριος και Χρήστος Γιαννακόπουλος.

Η πρόκληση για την ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Βριλησσίων είναι τεράστια καθώς τα παιδιά καλούνται να υποδοθούν ρόλους που έχουν παίξει ηθοποιοί όπως ο Νίκος Σταυρίδης, ο Μίμης Φωτόπουλος, η Μάρω Κοντού, η Μάρθα Βούρτση και ο Γιάννης Γκιωνάκης. Η ομάδα της Έφης Πίκουλα όμως, έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις της παράστασης.

Χορηγός επικοινωνίας της παράστασης είναι το Vrilissianews.gr!

Δείτε εδώ ένα μικρό απόσπασμα από την παλαιά αγαπημένη ελληνική ταινία

Πληροφορίες για την παράσταση

«ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ» των Αλ. Σακελλάριου- Χ. Γιαννακόπουλου
Διδασκαλία-Σκηνοθεσία- Κοστούμια: Έφη Πίκουλα
Μουσική: Ανδρέας Κριθάρης
Χορογραφίες: Έλενα Μυλωνοπούλου

11219430_1609845729278963_3461973155187567041_n

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.