News Ticker

Φιλαρμονική Βριλησσίων: Επετειακή συναυλία για τα 20 χρόνια προσφοράς στην πόλη! (video+photo)

Εκατοντάδες Βριλησσίωτες βρέθηκαν στην συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Βριλησσίων στην Πλατεία Αναλήψεως . Οι μελωδίες των μουσικών του Νίκου Βασιάδη επιφύλλασαν στο κοινό ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι στο ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο. Παρά τα προβλήματα, οι εθελοντές μουσικοί έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό και απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών σε μια εκδήλωση από την οποία κανείς δεν ήθελε να φύγει…

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για την Φιλαρμονική του Δήμου Βριλησσίων που με αυτήν την επετειακή συναυλία γιόρτασε τα 20 χρόνια προσφοράς στα πολιτιστικά και όχι μόνο δρώμενα της πόλης μας. Μουσικοί και ερμηνευτές χάρισαν μοναδικές στιγμές στο κοινό αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά γιατί η Φιλαρμονική των Βριλησσίων κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των κατοίκων.  Η Φιλαρμονική του Δήμου Βριλησσσίων ιδρύθηκε το 1996 επί θητείας Νίκου Παπαδόπουλου και από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζει το έργο της με ιδιαίτερη επιτυχία,  υπό τις οδηγίες του εμπειρότατου Αρχιμουσικού Νίκου Βασιάδη.

Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσε ο δήμαρχος Ξ. Μανιατογιάννης, επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Δείτε video και φωτογραφίες από την επετειακή συναυλία:

 





Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.