News Ticker

Βριλησσός: Μουσική βραδιά σε ρυθμούς Αιγαίου και έκθεση φωτογραφίας την Παρασκευή 24/6

Η Μουσική Ομάδα του Συλλόγου, ζωντανά σε μια βραδιά αφιερωμένη σε ρυθμούς του Αιγαίου.
Ρυθμοί της Λέσβου , οπου οι εθελοντές του συλλόγου δούλεψαν σε ένα μονοπάτι ανθρωπιά κ αλληλεγγύης την χρονιά που μας πέρασε , της Νάξου που περπατήσαμε και ποδηλατήσαμε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και της Πάρου που θα φιλοξενηθούμε μετά τον δεκαπενταύγουστο σε εργασία αποκατάστασης παλιού μονοπατιού στην ενδοχώρα του νησιού (από τις Λεύκες στην Παροικιά) , σε συνεργασία με τον δήμο Πάρου , τον «Αρχίλοχο» και του περιπατητές Πάρου.
Θα χορέψει ο χορευτικός Ομιλος Λευκιανών Πάρου – “Υλήεσσα” και η χορευτική Ομάδα του Βριλησσού .

Για την φωτογραφική ομάδα PhotoGroup Therapy που θα εκθέσει τη δουλειά της για 7η χρονιά, το θέμα για φέτος είναι τα ΧΕΡΙΑ
«Οι άνθρωποι το πιο συχνά δεν ξέρουν τι να κάνουνε τα χέρια τους
Τα δίνουν – τάχα χαιρετώντας – σ’ άλλους
Τ’ αφήνουνε να κρέμονται σαν αποφύσεις άνευρες η – το χειρότερο – τα ρίχνουνε στις τσέπες τους και τα ξεχνούνε. Στο μεταξύ ένα σωρό κορμιά μένουν αχάιδευτα ,ενα σωρό ποιήματα άγραφα».  (Αργυρης Χιονης)

Η γιορτή θα γίνει στον κήπο του συλλόγου – πλατεία Τρίτση , Πάρνηθος 73 Βριλήσσια ,
στις 20:30

Η ΕΙΣΟΔΟΣ  είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.

Θα λειτουργήσει ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ,δηλαδή φέρνω κάτι μαζί μου το παραδίδω και παίρνω κουπόνι με το οποίο στο διάλειμμα θα πάρω πιάτο με σπιτικό φαγητό μαγειρεμένο από τα μέλη και φίλους του Βριλησσού . Τι προτείνεται για να συνεισφέρω θα δείτε το πρωί της Πέμπτης στη σελίδα του συλλόγου

index

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.