News Ticker

Αλέξης Τσίπρας: Προσοχή στην Πεντέλη και την Πάρνηθα

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συντονισμός των ενεργειών για να αντιμετωπιστεί η έκτακτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τις πυρκαγιές.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Υπουργοί Ν. Βούτσης, Π. Καμμενός, ο αναπληρωτής Υπουργός Γ. Πανούσης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Αν. Μαυρόπουλος, ο Διοικητής της ΕΥΠ, Γ. Ρουμπάτης, καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκος.

Η ΕΡΤ μετέδωσε πλάνα από την σύσκεψη, στα οποία  ο Αλέξης Τσίπρας ακούστηκε να ζητά, μεταξύ άλλων, να υπάρξει αυξημένη προσοχή στα δάση της Αττικής, μάλιστα αναφέρθηκε στην Πεντέλη και την Πάρνηθα. Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα, ο Πάνος Κάμμενος μονάδες του στρατού θα βρίσκονται σε επιφυλακή και θα περιπολούν στις δασικές περιοχές για να αποτραπεί το ενδεχόμενο πυρκαγιάς.Υπενθυμίζεται πως στην Αττική απαγορεύθηκε η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στα περιαστικά δάση και στα άλση ενώ σε επιφυλακή είναι και η αστυνομία.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.