News Ticker

Αναστάτωση στο Νταού Πεντέλης για δύο ύποπτους που πήδηξαν τον φράχτη

Πλήθος περιπολικών της Άμεσης Δράσης κύκλωσαν το Νοσοκομείο του Νταού Πεντέλης λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, όταν το νοσηλευτικό προσωπικό κάλεσε το «100» και ανέφερε πως δύο κουκολοφόροι πήδηξαν τον περίφραξη του Νοσοκομείου.

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στο Νοσοκομείο του Νταού Πεντέλης, όταν το νοσηλευτικό προσωπικό κάλεσε το «100» και ανέφερε πως δύο κουκολοφόροι πήδηξαν τον περίφραξη του Νοσοκομείου.

Σύντομα, τον χώρο κύκλωσαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί πρώτα εντόπισαν μία σταθμευμένη μοτοσικλέτα έξω από την περίφραξη του Νταού, η οποία δεν απασχολούσε τις Αρχές, δηλαδή δεν ήταν κλεμμένη και στην συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν εντός του προαύλιου χώρου δύο νεαρούς και τους προσήγαγαν, οι οποίοι όμως δεν έφεραν κουκούλες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο πιθανόν για νεαρό ζευγάρι τοξικομανών, που ενδεχομένως ήθελαν να βρουν κάποιο φάρμακο να κλέψουν για να κάνουν χρήση.

Πηγή:News 247

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.