News Ticker

Ανοίγει το πάρκινγκ στο σταθμό του μετρό “Χαλάνδρι”!

Σε συμφωνία, ώστε να ανοίξει το πάρκινγκ στο σταθμό του μετρό “Χαλάνδρι” και να δωθεί προς χρήση στο επιβατικό κοινό, ήρθαν ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Χρήστος Τσίτουρας και ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος.

Σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες τη Δευτέρα, συμφωνήθηκε η επίσκεψη Μηχανικών της Εταιρείας και του Δήμου στον σταθμό «Χαλάνδρι», προκειμένου να διαμορφωθεί προσωρινά από τον Δήμο ο χώρος στάθμευσης ώστε να δοθεί σε χρήση σύντομα μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες της «Αττικό Μετρό» Α.Ε..

Παράλληλα, συζητήθηκαν τα προβλήματα στάθμευσης και έλλειψης πρασίνου γύρω από τους σταθμούς του Μετρό («Νομισματοκοπείο», «οδού Αγ. Παρασκευής», «Χαλάνδρι» και «Δουκ. Πλακεντίας»). Ο κ. Τσίτουρας ενημέρωσε για τις περιορισμένες δυνατότητες της Εταιρείας σε σχέση με παλαιότερες υποσχέσεις και δεσμεύθηκε για την κατασκευή – ανάπλαση των δύο χώρων υπαίθριας στάθμευσης στους σταθμούς Μετρό «Χαλάνδρι» και «Δουκ. Πλακεντίας» εντός του 2016.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.