Χαλάνδρι: Διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες την Κυριακή
Στην 23η διανομή τροφίμων, χωρίς μεσάζοντες, πραγματοποιεί την Κυριακή 14 Ιουνΐου 2015 η Ανοικτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χαλανδρίου.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 8.30 εως τις 13.00, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου (Σαλαμίνος και Αριστοφάνους)
Όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί προϊόντα, θα πρέπει να έχει κάνει παραγγελία (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά) μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του “Μαζί να τα φάμε”.
Την ημέρα της διανομής θα πρέπει να προσέλθετε μέχρι τις 12:30 το αργότερο για την παραλαβή των προϊόντων.
Η επόμενη διανομή θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.
Χρήσιμες πληροφορίες
1. Το μέλι πεύκου τελείωσε. Η ποσότητα που είχε ο παραγωγός έχει ήδη εξαντληθεί από τις μέχρι στιγμής παραγγελίες. Παρακαλούμε επιλέξτε κάποιο άλλο από τα μέλια του καταλόγου, αν βέβαια το θέλετε. Οι υπόλοιπες παραγγελίες συνεχίζονται κανονικά.
2. Δεν θα υπάρχουν μανιτάρια (λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μεγάλωσαν).







Leave a comment