News Ticker

Νέος πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας την Τετάρτη στο Χαλάνδρι

Στο ¨σφυρί” βγαίνει την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου το σπίτι της Η.Δ από την Alpha Bank. Πρόκειται για μια γυναίκα μακροχρόνια άνεργη και μητέρα δύο παιδιών. Ακτιβιστές κατά των πλειστηριασμών καλούν σε μαζική κινητοποίηση για την αποτροπή του πλειστηριασμού. Ακολουθεί το κείμενο -πρόσκληση, που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο για την συγκεκριμένη κινητοποίηση:

Τώρα που σταμάτησε η απεργία των συμβολαιογράφων (την Τρίτη αποφασίζουν οριστικά), οι πλειστηριασμοί ξαναρχίζουν. Όπως αποτρέψαμε με τη φυσική μας παρουσία τον πλειστηριασμό του σπιτιού της Ρ.Κ., έτσι να τα ξανακαταφέρουμε και για το σπίτι της Η.Δ.

Η Η.Δ, είναι αγαπημένη συντρόφισσα και φίλη, πανταχού παρούσα στους αγώνες, με δυναμισμό, συνθετική ικανότητα και ενωτικό πνεύμα. Μια γυναίκα που με τον αγώνα της έχει εγγυηθεί για χιλιάδες κόσμο. Ήρθε η σειρά μας να εγγυηθούμε ότι δε θα χάσει το σπίτι της, στο οποίο σημειωτέον διαμένει με τις δύο κόρες της.

Και δεν είναι θέμα ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, αλλά ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ. Όταν ένας άνθρωπος μένει σε ένα σπίτι πέντε και δέκα και τριάντα χρόνια, δε θα πρέπει να έχει δικαίωμα να τον βγάλει από εκεί κανείς και για κανέναν λόγο.

Να υψώσουμε όλοι μαζί το ανάστημά μας απέναντι στην καταστροφή των ζωών μας

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Ή εμείς ή αυτοί !

Tετάρτη 27/01/2015 Ώρα 15:00-17:00 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.