News Ticker

Χαλάνδρι: Πλημμυρισμένο τοπίο στην Αγία Βαρβάρας

Έντονα προβλήματα στους δρόμους του Χαλανδρίου προκάλεσαν οι ισχυρές καταιγίδες που πλήττουν από χθες το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Όπως μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό υλικό, το πρωί της Τρίτης οι οδοί Αγίας Βαρβάρας και Κόδρου στην περιοχή του Χαλανδρίου είχαν πλημμυρίσει. Τα νερά της βροχής είχαν καλύψει τα πεζοδρόμια, με τα αυτοκίνητα να “κολυμπούν” στους δρόμους. Μάλιστα, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, λιγο έλειψε να πλημμυρίσουν και πάλι πολυκατοικίες στην πολύπαθη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Χαλανδρίου. Λίγο αργότερα η ένταση της βροχής περιορίστηκε και αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

DSC_0394

Προβλήματα υπήρξαν και χθές, καθώς διεκόπη η κυκλοφορία για αρκετή ώρα εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων στην οδό Αρίωνος την Αγία Παρασκευή και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι. Η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχή βοήθειας στην Αττική.

Οι προγνώσεις του καιρού προβλέπουν ισχυρές βροχοπτώσεις για όλη την εβδομάδα, με την Περιφέρεια Αττικής να δηλώνει ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Oι φωτογραφίες και τα σχόλια των κατοίκων δημοσιεύθηκαν στο myxalandri.gr

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.