News Ticker

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Πεντέλη!

Χριστουγεννιάτικο παζάρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του αναρρωτηρίου Πεντέλης στην Παλαιά Πεντέλη (τέρμα οδού Ιπποκράτους).

Το παζάρι διοργανώνεται από το Σύλλογο Εθελοντών Αναρρωτηρίου Πεντέλης «Αγαπώ – προσφέρω», από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν αποκλειστικά για τα παιδιά του Αναρρωτηρίου.  Ας σημειωθεί ότι στο Αναρρωτήριο φιλοξενούνται 48 μικρά παιδιά έως 6 ετών, τα περισσότερα από τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί από τους φυσικούς τους γονείς.

Ο Σύλλογος, πραγματοποιεί το συγκεκριμένο παζάρι, όχι μόνο για να αντλήσει έσοδα, για τα παιδιά αυτά, αλλά κυρίως για να τα φέρει σε επαφή με απλούς πολίτες, που μπορούν να τους προσφέρουν χαμόγελο, αγάπη και συντροφιά, που τόσο τους λείπει.

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι οι εξής:

Σάββατο 12.12.2015 – Ο βαρύτονος και πιανίστας Κωνσταντίνος Καριώτης με τη συνοδεία του Σπύρου Κωστή στο ακορντεόν, θα αφιερώσουν στα παιδιά και σε όλους μας, τραγούδια από την Ελλάδα και τον κόσμο (12:00 – 12:30). – Μαθητές του Πειραματικού – Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Παλλήνης, θα ερμηνεύσουν με ακορντεόν μελωδίες από όλον τον κόσμο. Διδασκαλία Γιασμίνα Ντημητρίγιεβιτς (15:30 – 16:00).

Κυριακή 13.12.2015 – Η χορωδία του συλλόγου γυναικών Γέρακα «Εργάνη», θα τραγουδήσει κάλαντα από όλη την Ελλάδα (12:00 – 12:30). – Η κυρία Χρυσηίδα Σταυρίδη θα αφηγηθεί ιστορίες που μερεύουν την ψυχή σε μια κρίσιμη εποχή για μεγάλους και μικρούς. Την αφήγηση συνοδεύει ο μουσικός κ. Θεόδωρος Κανάκης (15:30 – 16:00).

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.