News Ticker

Διαδημοτική Σύσκεψη για το θέμα του ρέματος Πεντέλης-Χαλανδρίου!

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 στο Δημαρχείο Πεντέλης στα Μελίσσια, η 2η Σύσκεψη Δημάρχων και Εκπροσώπων των έξι (6) Δήμων που διατρέχει το Ρέμα Πεντέλης-Χαλανδρίου.

Στην σύσκεψη που προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Γεώργιος Καραμέρος, παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Πεντέλης κ. Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, Χαλανδρίου κ. Συμεών Ρούσσος, Βριλησσίων κ. Ξενοφών Μανιατογιάννης, οι εκπρόσωποι των Δήμων κ.κ. Βασίλειος Κόκκαλης-Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου,  Αλέξανδρος Καριώτης-Αντιδήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Αλέξης Μαυραγάνης- Αντιδήμαρχος Βριλησσίων,  Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου- Θεματικός Αντιδήμαρχος Πεντέλης και υπηρεσιακοί  παράγοντες όλων των συμμετεχόντων Δήμων και της Περιφέρειας.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν:

1. Στη σύνταξη της μελέτης και το είδος, τον όγκο και τις επεμβάσεις που αυτή θα προβλέπει.

2. Διαδικασία ανάδειξης του μειοδότη.

3. Γενικά στοιχεία σύστασης της διακήρυξης.

4. Ο τρόπος αξιοποίησης Καθηγητών του Πανεπιστημίου, εξειδικευμένων για το θέμα.

Αντηλλάγησαν απόψεις και υποβλήθηκαν προτάσεις οι οποίες και θα μελετηθούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας για την διαμόρφωση της τελικής σύσκεψης.

Η σύσκεψη έκλεισε με την δέσμευση και πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιου Καραμέρου να γίνει η 3η Σύσκεψη στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Βορείου Τομέα Αττικής, σε ημέρα και ώρα που οι εμπλεκόμενοι θα καθορίσουν σε συνεννόηση.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.