News Ticker

Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου στην πλατεία του Γέρακα!

Μία σοβαρή καταγγελία δημοσιεύτηκε στο Facebook από κάτοικο της περιοχής του Γέρακα και πιο συγκεκριμένα μία μητέρα αναφέρει πως σε εκδήλωση που υπήρχε στην πλατεία την Κυριακή, άγνωστος προσπάθησε να πάρει το παιδί της!

Ιδού τι αναφέρει:

ΑΠΟ Β. Κ. (υπάρχει και το όνομα στην διάθεσή μας)

Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο Γ Ι Α Γ Ο Ν Ε Ι Σ:

Εχθές στην πλατεία του Γέρακα, σε μια εκδήλωση των προσκόπων, ένας ανήλικος ή υπό τον “μανδύα” ενός ανηλίκου, ίσως κάποιος/κάποιοι ενήλικες που μπορεί να ήταν πιο πέρα, δεν γνωρίζω, θα μου παίρνανε τον μικρο τον γιο μου κάτω από τα μάτια μου. Τον έπιασα την στιγμή που προσπαθούσε να τον περάσει κάτω από τις κορδέλες που είχαν τοποθετήσει οι πρόσκοποι για να οριοθετήσουν την εκδήλωσή τους. Ευτυχώς γιατί αυτές οι κορδέλες τον καθυστέρησαν.

Μάλιστα από απόσταση του φώναζα που πάει και αυτός δεν άκουγε ή έκανε ότι δεν άκουγε. Σημειώνω ότι ουδεμία σχέση είχε με πρόσκοπο και ουδέν ψέγος ρίχνω στους προσκόπους, που βοήθησαν, κατά τα άλλα, τα παιδιά μου να περάσουν πολύ ωραία. Η εκδήλωση ήταν μικτή και αποτελούνταν από το κοινό, όπου ανήκαμε και εμείς και τους προσκόπους.

Εγώ είχα πάει μόνος μαζί με τα δυο μικρά παιδιά μου. Τα μάτια μας, λοιπόν, εκατόν δεκατέσσερα, γιατί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις με πολλά παιδιά, είναι που στήνουν καρτέρι οι κακόβουλοι!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ! (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ).

 

Πηγή zwpallini.gr/piratenews

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.