News Ticker

Μαρούσι: Χωρίς ρεύμα πολυκατοικία λόγω πτώσης δέντρου

Η μεγάλη κακοκαιρία που έχει χτυπήσει από χθες στο λεκανοπέδιο της Αττικής έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους πολίτες και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Στα βόρεια προάστια αντικρίσαμε μέχρι και ανεμοστρόβιλο που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες πτώσεις δέντρων. Ανάμεσα στις κλήσεις που δέχτηκε η πυροσβεστική ήταν και η πτώση ενός δέντρου επι της οδού Φραγκοκλησιάς στο Μαρούσι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το δέντρο προκάλεσε την κοπή ενός καλωδίου της ΔΕΗ βυθίζοντας μια πολυκατοικία στο σκοτάδι.

Ένοικοι της πολυκατοικίας κατήγγειλαν στο Vrilissianews την ανυπαρξία της ΔΕΗ. «Κανένας δεν έχει περάσει, να δει την ζημιά και να μας ενημερώσει», μας λένε προσπαθώντας να κρατήσουν την ψυχραιμία τους.

Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες που τα νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα, γεγονός που δημιουργεί πολλά προβλήματα κυρίως στους ηλικιωμένους και σε όσους έχουν μικρά παιδιά.

Οι ένοικοι αντιλαμβάνονται το δύσκολο έργο όλων των υπηρεσιών λόγω των καιρικών φαινομένων αλλά ζητούν την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς καθώς είναι αδύνατο να συνεχίσουν να παραμένουν χωρίς ρεύμα στα σπίτια τους.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.