News Ticker

Πεντέλη: Συνεχίζονται οι περιπολίες κατοίκων και εθελοντών μετά το μπαράζ διαρρήξεων (video)

Μετά το μπαράζ  διαρρήξεων οικιών, το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Πλακεντίας ο δήμος Πεντέλης λαμβάνει έκτακτα μέτρα. Οι περιπολίες κατοίκων και εθελοντών της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας συνεχίζονται με γνώμονα την προστασία της περιουσίας αλλά και της σωματικής ακεραιότητας των δημοτών.

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση του δημάρχου με τους κατοίκους της περιοχής στην οποία αποφασίστηκε η παράταση για ακόμα μια εβδομάδα  των περιπολιών της περιπόλου πυρασφάλειας της περιοχής Πλακεντίας Πεντέλης με στήριξη της στελέχωσης της περιπόλου από κατοίκους της περιοχής.

Η δράση των διαρρηκτών

Οι κάτοικοι της περιοχής της Πλακεντίας στην Πεντέλη ζούν το τελευταίο διάστημα σε καθεστώς τρόμου λόγω των συνεχών κρουσμάτων τα  διαρρήξεων σε σπίτια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ. στην περιοχή έχουν αναφερθεί στις αστυνομικές αρχές, μόνο τον τελευταίο μήνα,  12 περιπτώσεις διαρρήξεων σε σύνολο 49 σπιτιών.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για δύο – γεροδεμένους- δράστες οι οποίοι  φορούν λευκές ιατρικές μπλούζες και μάσκες μελισσοκόμων.

Οι ληστές καραδοκούν έως ότου φύγουν οι ένοικοι του εκάστοτε σπιτιού (πολυτελείς μονοκατοικίες ή διαμερίσματα). Στη συνέχεια κόβουν τα καλώδια του ΟΤΕ και χρησιμοποιώντας ακόμα και βαριοπούλες, σπάνε την πόρτα και ακόμα κι αν χτυπάει ο συναγερμός, μπαίνουν μέσα με θράσος και αποσπούν τη «λεία» τους.

Τα περισσότερα κρούσματα επικεντρώνονται στις οδούς Αφροδίτης και Γορτυνίας.
Δείτε το ρεπορτάζ του Mega για τη συμμορία των κακοποιών που λυμαίνεται την περιοχή.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.