News Ticker

Στα… κάγκελα ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου για το bazaar της δημοτικής αρχής!

Στα… κάγκελα βρίσκεται ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου με αφορμή ένα bazaar που διοργάνωσε η δημοτική αρχή το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο δήμος Χαλανδρίου πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει bazaar στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου για την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου.

Όπως καταγγέλουν τα μέλη του εμπορικού συλλόγου, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την πλευρά της δημοτικής αρχής ώστε να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου κάνει λόγο για “απαράδεκτη κίνηση του δήμου Χαλανδρίου καθώς γίνεται στην αρχή των εκπτώσεων και μάλιστα την Κυριακή που ήταν ανοιχτά τα καταστήματα”.

Η απάντηση του δήμου Χαλανδρίου

“Ο δήμος Χαλανδρίου έχει επανειλημμένα εκφράσει διάθεσή του για συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης και φυσικά με τον Εμπορικό Σύλλογο”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτική αρχής.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως “το bazaar ήταν προγραμματισμένο για τις 24 και 25 Οκτωβρίου, λόγω όμως των κακών καιρικών συνθηκών μετατέθηκε για το επόμενο Σαββατοκύριακο ενώ η πραγματοποίησή του είχε αναγγελθεί από τις 22 Οκτωβρίου 2015”.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως “τον Σεπτέμβρη το Θέατρο Ρεματιάς έπρεπε να κλείσει μετά το τέλος του φεστιβάλ δόθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο για να πραγματοποιήσει συναυλία για ενίσχυσή του.

Τέλος, η δημοτική αρχή εκφράζει την βεβαιότητά της πως “οι συνδημότες μας αντιλαμβάνονται ότι στις εποχές που ζούμε χρειάζεται να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες”.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.