News Ticker

Στα Μελίσσια ο ιθύνων νους της «Ομάδας Ε»!

Οι αποκαλύψεις για τη δράση της «Ομάδας Ε – ΕΥ, Τάγμα Ελλήνων Μαχητών», τα μέλη της οποίας σκόπευαν να ανατινάξουν δημόσια και κυβερνητικά κτίρια στην Καλαμάτα, έφεραν στην επιφάνεια την ατελείωτη συνωμοσιολογία που συναντάμε καθημερινά στο Διαδίκτυο.

Υπάρχουν περίπου 40.000 αναφορές στην περιβόητη «Ομάδα Εψιλον», κυρίως από μπλογκ αμφιβόλου αξιοπιστίας, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές οργανώσεις, που απαριθμούν πολλούς ακολούθους. Παράλληλα αποκαλύφθηκε ο «εμφύλιος» πόλεμος που μαίνεται εδώ και έξι χρόνια μεταξύ διαφορετικών οργανώσεων που φέρουν το ίδιο όνομα και σύμβολο, το δελφικό Ε.

Οι επίδοξοι «μακελάρηδες της Καλαμάτας» είχαν έντονη δραστηριότητα στο Διαδίκτυο και σε τουλάχιστον δύο ιστοσελίδες αναρτούσαν κείμενα μίσους για τη Μασονία, τον Σιωναζισμό, τους Τέκτονες, αλλά και υπέρ των Καθάριων Ελλην. Στο στόχαστρό τους είχε μπει και η «Ομάδα Ε ? Εφευρετών», η ορίτζιναλ «Ομάδα Εψιλον» συνεχιστές της οργάνωσης του Γεώργιου Γκιόλβα ? όπως δηλώνουν.

Σήμερα, διαχειριστής της οργάνωσης είναι ο Γεώργιος Πάλμος, γνωστός από τα πρωτοσέλιδα της «Ελεύθερης Ωρας», αλλά και από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Το «Εθνος της Κυριακής» τον συνάντησε στα… άδυτα της «Ομάδας Ε», ένα τριάρι διαμέρισμα στα Μελίσσια, όπου βρίσκεται και η κατοικία του. Οπως ισχυρίζεται, έχει σπουδάσει κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου και προϊστορική αρχαιολογία, είναι εφευρέτης και ειδικός επί στρατιωτικών θεμάτων, ενώ σήμερα είναι συνταξιούχος του Δημοσίου και διαχειρίζεται τη Μ.Κ.Ο. «Ομάδα Ε». Εχει ισχυρότατη παρουσία στο Ιντερνετ και στα social media, ενώ φιλοξενείται και σε διαδικτυακές εκπομπές που ασχολούνται με το Δωδεκάθεο.

Xιλιάδες μέλη
Η οργάνωσή του απαριθμεί -σύμφωνα με τον ίδιο- περισσότερα από 7.500 μέλη, τα οποία έχουν προβεί σε «σπουδαίες» εφευρέσεις οπλικών συστημάτων, τις οποίες γνωρίζουν μόνο οι αναγνώστες της «Ελεύθερης Ωρας». Στα κείμενα της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου μπλέκονται απίθανα οπλικά συστήματα, όπως το «Μπέβατρον», ένα ενεργειακό κανόνι που εκπέμπει μία Πανίσχυρη Φωτοδέσμη Πλάσματος που μπορεί να καταστρέψει το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο του κόσμου, με τον Ωνάση, τον Κένεντι, τον Τζέιμς Μποντ, αλλά και τους εχθρούς των Ελλήνων. Κυρίως Τούρκους.

Οι… επιστήμονες – συνεργάτες της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου μπορούν άμεσα να προμηθεύσουν τις Ενοπλες Δυνάμεις με 69 εφευρέσεις οπλικών συστημάτων, όπως κέντρο μετεωρολογικού πολέμου, παλμικός κινητήρας αιθερικού κενού – ικανός να καταναλώσει 1 ευρώ καύσιμα σε πτήση Αθήνα – Μόσχα, υπερόπλα όπως τα Ιλιον 2000, πυροβόλο που προκαλεί χωροχρονική μετατόπιση του στόχου, HAARP (αντιπυραυλική ομπρέλα), HAARP 2, Ιλας και Αργκους που προκαλούν τυφώνες και σεισμούς (μάλιστα το 2009 είχε χρησιμοποιηθεί κατά της Τουρκίας από την οργάνωση του Γ. Πάλμου), ειδικά λέιζερ που είχαν καταστρέψει ανοιχτά του Αγίου Ορους ένα τουρκικό πυρηνικό υποβρύχιο, υποηχητικά κανόνια, ταχυμετρικά αεροσκάφη και άλλα πολλά. Ο Γ. Πάλμος μας διαβεβαίωσε ότι όλα αυτά τα υπερόπλα είναι υπαρκτά, το κράτος αρνήθηκε να τα προμηθευτεί και πλέον «κάθονται» στην αποθήκη της «Ομάδας Ε», στα Μελίσσια, την οποία επισκέπτονται συχνά πράκτορες της ΕΥΠ, της CIA και άλλων μυστικών υπηρεσιών.

Τουλάχιστον ένας ισχυρισμός του Γ. Πάλμου φαίνεται πως είναι βάσιμος. Πράγματι είχε συναντήσεις στο Υπουργείο Αμυνας για να προωθήσει τα… υπερόπλα του στις Ενοπλες Δυνάμεις. Αυτό προκύπτει από συνέντευξη του Γεώργιου Γεωργίου, τέως αναπληρωτή υπουργού Αμυνας επί κυβέρνησης Παπαδήμου, στην οποία δηλώνει ότι αντιπροσωπεία της «Ομάδας Ε» είχε συναντηθεί μαζί του το 2011 και είχαν συζητήσει για τα υπερόπλα και τον Παλμικό Κινητήρα (που καταναλώνει 1 ευρώ καύσιμα στην πτήση Αθήνα – Μόσχα). Ο Γ. Γεωργίου δηλώνει σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφο – και μάλλον οπαδό της «Ομάδας Ε» – ότι είχε βρει εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα όσα του είχαν παρουσιαστεί και μάλιστα είχε ενημερώσει σχετικά και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τότε υπουργό Αμυνας…

«Ονειρεύονται» χούντα
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους τρομοκράτες της Καλαμάτας; Τα μέλη της «Ομάδας Ε» που συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, ήθελαν να πάρουν τη θέση της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου. Aυτό επιβεβαιώνεται και από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., καθώς κατά την προανάκριση προέκυψε ότι συλληφθέντες είχαν έχθρα με την οργάνωση του Γ. Πάλμου.

Οπως δηλώνει, είχαν εξαπολύσει διαδικτυακό πόλεμο σε βάρος του, τα τελευταία χρόνια, με απειλητικά μέιλ. Γνώριζε την ύπαρξη των «τρομοκρατών της Καλαμάτας», τους είχε «καταγγείλει»και ισχυρίζεται ότι «ονειρεύονται» χούντα. Στο ιντερνετικό τους μανιφέστο εξαπολύουν δηλητήριο για γνωστούς πολιτικούς και δημοσιογράφους και διατυπώνουν απειλές. Ανάμεσα στους εχθρούς τους ήταν και ο Γ. Πάλμος, ο οποίος επρόκειτο να διοργανώσει τις επόμενες μέρες (πριν από τις συλλήψεις) μία μεγάλη συνάντηση της «Ομάδας Ε», για τα 44 χρόνια ύπαρξής της.

 

Πηγή: Έθνος.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.