News Ticker

Tρόμος για ηλικιωμένο-Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του στον Ωρωπό

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε ένας άνδρας 91 ετών μέσα στο σπίτι του στο Χαλκούτσι Ωρωπού λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Την ώρα που κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο της οικίας του, τον ξύπνησαν δυο άγνωστοι άντρες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και τον απείλησαν προκειμένου να τους παραδώσει χρήματα. Ταυτόχρονα του κατάφεραν κτύπημα στο κεφάλι με κάποιο εργαλείο.

Φοβούμενος για τη ζωή του ο ηλικιωμένος παρέδωσε στους κακοποιούς το ποσό των 135 ευρώ. Οι
δράστες αφού ερεύνησαν ένα μέρος της οικίας, αφαίρεσαν τελικώς και ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ που βρισκόταν μέσα στο χώρο του σαλονιού και το οποίο κατείχε νόμιμα ο ηλικιωμένος.

Ο ένας εκ των δραστών ήταν κοντός και φορούσε μαύρα ρούχα, ενώ είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με χειρουργική μάσκα. Ο έτερος ήταν πιο ψηλός με σκούρα ρούχα και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα. Οι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι από την πόρτα της κουζίνας στην οποία ο ηλικιωμένος άνδρας είχε ξεχάσει επάνω τα κλειδιά.

Ο 91χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού.